Afera dla zwiększenia sprzedaży gazety...

co sądzicie o afecie podsłuchowej
Napisany 28 sierpień 2014 - 8:29
Napisany 28 sierpień 2014 - 8:59
Może i na tym zyskała gazeta ale to chyba nie oni zainicjowali całą zabawę w instalowanie podsłuchów...
Napisany 28 sierpień 2014 - 13:38
Tak naprawdę kto by to nie był to już chyba niezbyt istotne.. Ważny jest już skutek i jakie są wnioski z tej sytuacji
Człowiek ma tylko jedną broń do walki ze swoimi pomyłkami – własny rozum Ludvik von Mises
Napisany 2 grudzień 2014 - 11:29
Afera, afera i po aferze... Wszystko zamiecione pod dywan i żyjemy dalej, a nie powinniśmy... Wyżej ktoś napisał, ze nikt się z nami nie liczy, ale jak ma się liczyć, skoro sami z sobą się nie liczymy
Chyba właśnie po tym można poznać ludzi naprawdę samotnych... Zawsze wiedzą, co robić w deszczowe dni.
Napisany 12 grudzień 2014 - 20:32
przynajmniej się dowiedziałem co politycy sądzą o Polsce, Polakach i jak traktują swoje obowiązki.
mój sposób na rynek: Giełdowy Wizjer Rentona
Napisany 31 grudzień 2014 - 1:52
Myślę, że nie tylko w Polsce politycy się tak zachowują w kuluarach.
Napisany 7 marzec 2016 - 13:52
Ciekawie jest sobie poczytać prasę zagraniczną pod kątem obrazu Polski. W naszych opiniach przeważnie przewija się brak wiarygodnosci, słabość polityczna i gospodarcza kraju, a do tego politycy, o których większość ma niezbyt pochlebne mniemianie. Mam wrażenie że prasa zagraniczna nie jest wyczulona na te niuanse i kiedy np. czytam o nowym śledztwie w sprawie katastrofy smoleńskiej, to jest to po prostu relacja suchych faktów bez żadnej demagogii i obrzucania się błotem z prawa na lewo i odwrotnie. Wtedy wydaje mi się (przez moment), że żyję w normalnym kraju.