Jak Państwo przewidujecie dalsze notowania tej spółki?

Napisany 12 listopad 2013 - 14:57
Napisany 26 czerwiec 2014 - 14:53
Spółka ciekawa, ale dopóki nie wyjaśni się "jakość" akcjonariatu niektórzy inwestorzy mogą się wstrzymywać od zainteresowania
Napisany 30 czerwiec 2014 - 8:44
Spółka powiązana z najwyższą władzą jak głoszą plotki w związku z tzw. aferą taśmową. Wychodzę więc z założenia, że duże pieniądze nie lubią szumu.
Edytowany przez Kamil Kowalczyk, 30 czerwiec 2014 - 8:46 .
Lepiej jest mieć częściowo rację, niż być całkowicie w błędzie.” – Warren Buffett
Napisany 4 lipiec 2014 - 12:43
Witam,
jestem nowy tutaj, jakiś czas temu zainteresowałem się spółką HAWE, więc daję do przemyślenia pewien link:
ps. możecie poczytać również o firmach:
ELECTUS oraz IDMSA.
Pozdrawiam i udanych decyzji spekulacyjno-inwestycyjnych.
Napisany 14 lipiec 2014 - 10:32
Taki trochę stary ten wpis bo z ponad dwóch lat. Reklamujesz swój blog już w pierwszym poście?
Napisany 28 lipiec 2014 - 12:43
to nie moj blog, znalazlem go przez przypadek jak jeszcze posiadalem w portfelu akcje HAWE, na szczescie juz nie mam, a o Falencie i jego "biznesach" wiem juz od dawna, kupujac akcje hawe mialem watpliwosci co do osoby tego biznesmena i na moje nieszczescie sie sprawdzily.
teraz moje motto to z dala od spolek gdzie w akcjonariacie chocby przez spolki zalezne widnialo nazwsko falenta
Napisany 1 sierpień 2014 - 11:03
No smród poszedł po całości. Ja najbardziej lubię spółki cichutkie, nie ma ich na pierwszych stronach gazet i które robią swoje. O HAWE jest zdecydowanie za głośno...
No a Pan Falenta.. no cóż jest wielu inwestorów których lepiej omijać.
Napisany 18 październik 2014 - 11:27
wracajac raz jeszcze... ciesze sie ze wyszedlem z mala strata z tego gniota pozdro i stalowych nerwow
Napisany 21 marzec 2015 - 10:54
Wyszedłem i się cieszę. Spółeczka fajną 5-kę wzrostową chyba już zakończyła a teraz.. korekta lub jazda w dół
Napisany 11 sierpień 2015 - 8:35
ja tak tylko przypomniec sie chcialem z dala od czegokolwiek co nawet tylko mialo doczynienia z nazwiskiem falenta
gratuluje tym co kupowali akcje hawe teraz mozecie realizowac... straty
pozdro
Napisany 11 sierpień 2015 - 20:24
Spółka od dawna miała problemy finansowe. Pytanie tylko czy jeśli Spółka upadnie to Akcjonariusze mniejszościowi cokolwiek dostaną - zarząd chce wyprowadzić majątek z HAWE.
Napisany 19 sierpień 2015 - 12:55
pytanie gdzie są akcje, bo jak wiadomo w cypryjskch rękach - ale kto nimi zarządza? dlatego nie lubię spółek gdzie nie wiadomo kto jest akcjonariuszem
mój sposób na rynek: Giełdowy Wizjer Rentona